MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2019-2020 moklo metų foto galerija / TOLERANCIJOS ŠVYTURYS

Artėjant gražiai šventei, mokiniui pagalbos specialistės 2019-11-13 suorganizavo popietę, kurioje dalyvavo ne tik lietuvaičiai, bet ir išlyginamosios klasės mokiniai, kurių dauguma yra atvykę iš Ukrainos, Sirijos, Tadžikistano, Irano ir Rusijos.
Juk geriausiai mokiniai jaučiasi, kai gali būti savimi, tad šios popietės tikslas – pabūti tarp bendraamžių, atsiskleisti kiekvienam kaip asmenybei, pabendrauti vieniems su kitais ir užmegzti naujas pažintis. Supratimas, kad mes visi skirtingi, bet visi lygūs - ugdo mokinius kaip asmenybes. 
Kodėl ugdytiniai gamino Tolerancijos švyturius? 2019 metais Tarptautinės Tolerancijos dienos simbolis – švyturys. Tolerancija, kaip švyturys saugus kelias laivams, taip ir žmonėms svarbi sąvoka, skatinanti pakantumą, gebėjimą išlaikyti pagarbą nepaisant skirtingų pažiūrų, tautybės, rasės, skirtingos religijos.
Artėjant gražiai šventei, mokiniui pagalbos specialistės 2019-11-13 suorganizavo popietę, kurioje dalyvavo ne tik lietuvaičiai, bet ir išlyginamosios klasės mokiniai, kurių dauguma yra atvykę iš Ukrainos, Sirijos, Tadžikistano, Irano ir Rusijos. Juk geriausiai mokiniai jaučiasi, kai gali būti savimi, tad šios popietės tikslas – pabūti tarp bendraamžių, atsiskleisti kiekvienam kaip asmenybei, pabendrauti vieniems su kitais ir užmegzti naujas pažintis. Supratimas, kad mes visi skirtingi, bet visi lygūs - ugdo mokinius kaip asmenybes. Kodėl ugdytiniai gamino Tolerancijos švyturius? 2019 metais Tarptautinės Tolerancijos dienos simbolis – švyturys. Tolerancija, kaip švyturys saugus kelias laivams, taip ir žmonėms svarbi sąvoka, skatinanti pakantumą, gebėjimą išlaikyti pagarbą nepaisant skirtingų pažiūrų, tautybės, rasės, skirtingos religijos.